Van San Fran naar Utrecht:
Karen & Sytse 

 oktober 2015 ⚭ 
Janskerk, Utrecht

Op 3 juni trouwt het bruidspaar voor de wet in the City Hall, San Francisco. Op 9 oktober vierden Karen en Sytse, hun huwelijk met meer dan 140 vrienden en familie in de Janskerk van Utrecht. 

Wij wonen in San Francisco, dus het organiseren van de bruiloft moest op afstand, en veel hiervan was voor Debbies rekening; na het kiezen van de leveranciers werden zij aan Debbie overhandigd en regelde zij verder alle details. Middels videobellen hebben wij een aantal besprekingen gehad. 

Debbie had goede ideeën voor de dingen waar wij niet zo'n uitgesproken mening over hadden, en al haar ideeën waren spot on. 

Haar ideeën hebben bijgedragen aan de algehele sfeer van de locatie en de dag, en ook op praktisch gebied heeft zij mogelijke problemen ondervangen en voorkomen door uitstekende voorbereiding en communicatie met leveranciers. 

De huwelijksdag heeft al onze verwachtingen overtroffen - we hadden veel speciale dingen geregeld (champagnetoren, macarontoren, 8 cateraars, een vocal group, etc) en alles is goed gegaan. We hadden wel een paar problemen verwacht maar alles is perfect gelopen. 

Onze vrienden en familie vonden het fantastisch; ze pikten de dingen die we zelf belangrijk vonden er allemaal uit, wat enorm leuk was. Verder vonden ze alles goed georganiseerd. 

Het was prettig voor ons dat Debbie goed met ons meedacht; zodra zij een beeld had van onze wensen, kon ze deze ook toepassen in de communicatie met leveranciers. Hier hadden wij een gerust gevoel bij en het bleek ook allemaal precies te kloppen.

Debbie is prettig in de omgang, werkt gestructureerd en communiceert effectief. Elk belletje had ze een aantal vragen voor ons, en liepen we door de todo-lijst die een tijdsindeling had. Zo konden we alle verschillende items afwerken en hadden we het gevoel dat we overzicht en controle hadden, ondanks de relatief korte tijd om alles te regelen (4 maanden). 

Wij hebben een fantastische en ontspannen dag gehad dankzij Debbie's inspanningen. Bedankt! 

- Karen en Sytse


Met dank aan: 

Locatie: Janskerk, Utrecht
Bloemen: Kapteyn bloemen
Fotografie: Trouwen met Kris
Catering: BakeYesPass the Peas, Of je Spaanse Worst lust, Curry up!, Waffels op Wielen, Rijna Kookt, Uit de Streek Catering, Zinin!
Muziek: Voisz, 12party
Techniek: ENJY, Smile