Van San Francisco tot Utrecht:
huwelijk Karen en Sytse

Oktober 2015
Janskerk, Utrecht

Op 3 juni trouwt het bruidspaar voor de Wet in the City Hall van San Fran. Op 9 oktober vierden Karen en Sytse hun huwelijk met meer dan 140 gasten in de Janskerk van Utrecht. 

Debbie had goede ideeën voor de dingen waar wij niet zo’n uitgesproken mening over hadden, en al haar ideeën waren spot on.

Debbie heeft het fantastisch gedaan; in de aanloop had ze goede ideeën, en alles wat tot in de laatste details uitgedacht en georganiseerd. Wij wonen in San Francisco, dus het organiseren van de bruiloft moest op afstand, en veel hiervan was voor Debbies rekening; na het kiezen van de leveranciers werden zij aan Debbie overhandigd en regelde zij verder alle details. Middels videobellen hebben wij een aantal besprekingen gehad. 

Debbie had goede ideeën voor de dingen waar wij niet zo'n uitgesproken mening over hadden, en al haar ideeën waren spot on. Haar ideeën hebben bijgedragen aan de algehele sfeer van de locatie en de dag, en ook op praktisch gebied heeft zij mogelijke problemen ondervangen en voorkomen door uitstekende voorbereiding en communicatie met leveranciers. 

Het was prettig voor ons dat Debbie goed met ons meedacht; zodra zij een beeld had van onze wensen, kon ze deze ook toepassen in de communicatie met leveranciers. Hier hadden wij een gerust gevoel bij en het bleek ook allemaal precies te kloppen. 

Debbie is prettig in de omgang, werkt gestructureerd en communiceert effectief. Elk belletje had ze een aantal vragen voor ons, en liepen we door de todo-lijst die een tijdsindeling had. Zo konden we alle verschillende items afwerken en hadden we het gevoel dat we overzicht en controle hadden, ondanks de relatief korte tijd om alles te regelen (4 maanden). 

Op de dag zelf was Debbie een prettig aanspreekpunt voor onze gasten, en heeft ze achter de schermen bergen werk verzet. Wij hebben haar op de dag zelf weinig gezien, maar alles was uitstekend verzorgd. 

Met dank aan: 

Locatie: Janskerk, Utrecht
Bloemen: Kapteyn bloemen
Fotografie: Trouwen met Kris
Catering: BakeYesPass the PeasOf je Spaanse Worst lustCurry up!Waffels op WielenRijna KooktUit de Streek Catering, Zinin!
Muziek: Voisz, 12party
Techniek: ENJYSmile

De huwelijksdag heeft al onze verwachtingen overtroffen - we hadden veel speciale dingen geregeld (champagnetoren, macarontoren, 8 cateraars, een vocal group, etc) en alles is goed gegaan. We hadden wel een paar problemen verwacht maar alles is perfect gelopen.

Onze vrienden en familie vonden het fantastisch; ze pikten de dingen die we zelf belangrijk vonden er allemaal uit, wat enorm leuk was. Verder vonden ze alles goed georganiseerd. Het meest memorabele moment was onze openingsdans; wij hebben een aantal jaar dansles gehad, en hadden onze dansleraar gevraagd een choreografie te maken. Mensen waren enorm onder de indruk, vooral als ze niet wisten dat we al lange tijd dansles hebben gehad :) 

Tips voor andere bruidsparen? Steek veel tijd in de voorbereiding, en bedenk je daarbij dat niet alles goed hoeft te gaan om een bijzondere dag te beleven. Laat op de dag zelf alles los en geniet gewoon van het moment. Het belangrijkste is de liefde tussen jullie samen en niet of alle plannetjes helemaal goed lukken. 

- Karen en Sytse