Hallo, mijn naam is Debbie

oprichtster van Witte Brood. Sinds 2012 organiseerde ik een kleine 800 evenementen. Van vergadering en symposium tot cultureel festival, van huwelijksfeest tot bedrijfsuitje en galadiner. Toen samen met vier andere pioniers onder de naam Pudding Events. Sinds 2015 organiseer ik bruiloften op mijzelf onder de naam Witte Brood. Niet omdat ik altijd al droomde van prinsen en prinsessen, maar omdat ik denk dat het allemaal wel iets beter kan.

Ik doe geen poging om te definiëren wat een succesvol huwelijk precies betekent, wat ik doe is jou de nodige tips en advies geven die kunnen helpen je bruiloft net die credits te geven om het onvergetelijk te maken. Het gevoel de hele bruiloft aan je vingertoppen te kunnen hebben, alle informatie te kunnen geven die je nodig hebt, en ook alles te kunnen delen met wie ook maar wil luisteren: het is een verslaafde sensatie waar ik nog lang niet van wil afkicken. Durf jij het aan? Wellicht tot snel, liefs Debbie.

Debbie is een stressbestendige en zelfstandige planner, die de zaken helder op een rijtje heeft en aan wie je dingen kunt overlaten. Ze communiceert prettig en duidelijk, en draagt goede ideeen aan. Ze is vrolijk naar de gasten toe en vriendelijk naar de leveranciers.