Algemene Voorwaarden


1. Indentiteit van Witte Brood
Witte Brood
Grunostraat 18
9727 BG  GRONINGEN
T: 06 - 15.08.77.29
info@wittebrood.nl

KvK: 55586252
BTW: NL124464385B01

2. Op wie zijn deze voorwaarden van toepassing: 
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en offertes van Witte Brood alsmede overeengekomen met het bruidspaar en de leveranciers van goederen of diensten ten behoeve van het organiseren van bruiloften. 

3. Het aanbod: de bruiloft
Witte Brood zal zoals overeengekomen met het bruidspaar, de bruiloft naar beste inzicht en vermogen regisseren. Als je Witte Brood als Weddingplanner of Ceremoniemeester boekt heb je niet automatisch een bruiloftsverzekering. Deze mag je zelf afsluiten als je dat wilt. Hulp nodig? Ik help je graag op weg. 

4. De overeenkomst
Als je Witte Brood als Weddingplanner of Ceremoniemeester boekt, komt er een overeenkomst tot stand tussen jou en Witte Brood. Het bruidspaar, ontvangt van Witte Brood een bevestiging van de overeenkomst per e-mail.

5. Betaling
Alle genoemde prijzen op de website zijn exclusief BTW en eventuele reis- en onkostenvergoeding (zoals een hotelovernachting bijvoorbeeld). Bij het afsluiten van de overeenkomst vindt er door het bruidspaar een voorschot betaling plaats van 50% van het geoffreerde bedrag. Dit bedrag dient te worden betaald binnen de daarvoor gestelde termijn van 14 dagen na de factuurdatum. Het resterende bedrag mag voldaan worden 14 dagen na de bruiloft. Je kunt met IDEAL betalen. Wel zo makkelijk! Gaat de betaling om wat voor reden mis, dan krijg je hiervan een melding en kun je het opnieuw proberen. 

6. Klachten
Heb je een klacht? Wat vervelend. Ik wil graag dat je een te gekke bruiloft beleeft, dat is tenslotte waar ik het allemaal voor doe. Als er toch dingen mis gaan, los ik het graag zo snel mogelijk met je op. Samen komen we er wel uit. 

7. Annuleren van de overeenkomst
Indien je de overeenkomst wilt annuleren, moet ik helaas annuleringskosten in rekening brengen. De annuleringskosten bedraagt 50% van de totale som van de opdracht bij opzegging tot twee maanden voor de bruiloft, 70% van de som bij opzegging tot vier weken voor de bruiloft en 100% bij het annuleren vier weken of tijdens de bruiloft. 

8. Promotiemateriaal
Ik zou graag je toestemming om video- en beeldmateriaal te gebruiken voor promotiedoeleinden zoals referentie op de website, in mijn blog, beursmateriaal, enz. Uiteraard zal het video- en beeldmateriaal alleen gebruikt worden ten behoeve van het promotieprogramma van Witte Brood.